cbb taletid tank op annonce light dk

ringe til Telenors eller CBBs kundeservice på henholdsvis eller. Marts 2016 bliver sidste salgsdag for Telenors og datterselskabernes taletidskort. Telenor hårdt udfordret i Danmark: Ender med dundrende milliardunderskud. Del denne artikel, facebook 0, twitter, google. Minuts tale og 19 øre. "Telenor har solgt taletidskort i Danmark siden 1998, men taletidskort er ikke længere en del af Telenors kerneforretning, og derfor stopper Telenor med at sælge taletidsprodukter skriver Telenor i en pressemeddelelse. Hvis du har Telenor taletidskort, kan du vælge at flytte dit nummer til CBB mobil i stedet og så fortsat få billig taletid. Herudover ønsker de ikke at skulle betale overpriser for et mobilabonnement de faktisk stort set ikke bruger. Hvis du er en af de berørte taletidskunder, så har du følgende muligheder: Hos nogle selskaber, herunder CBB Mobil, kan man i stedet online registrere sig og fremover tanke online i stedet for. I en pressemeddelelse skriver Telmore, at tiden med statiske portaler er forbi. Dette er en nem løsning, fordi du så kan bruge dit eksisterende simkort og din taletid fortsætter som hidtil. Home, old, taletidskort afskaffes hos Telenor og CBB her er mulighederne.

Cbb taletid tank op annonce light dk - Optankning og

Har du spørgsmål til, hvordan du tanker op, indbetaler penge på din, cBB -konto. Så kontakt os på eller besøg os på cbb. Dk, optankning og betaling. Dk anvender cookies til at huske dine loginoplysninger og indstillinger. Parkering i hamborg lufthavn coop taletid.

Cbb taletid tank op annonce light dk - Telenor

Årsagen skulle være at taletidskunder er anonyme, og telenor vil gerne vide hvem deres kunder. Marts 2016 kan der ikke længere optankes taletid på de nævnte kort lyder det fra Telenor. Det fungerer sådan at du indsætter penge hver måned og vælger den ønskede pakke. De bruger måske deres mobil minimalt og er ikke særlig trygge ved at skulle ud og lede efter et nyt mobilselskab. Læs også: Telenor hårdt udfordret i Danmark: Ender med dundrende milliardunderskud. Det betyder at du så vil få cbb taletid tank op annonce light dk en regning hver måned, med forrige måneds forbrug. November 1999 Af Redaktionen, det er valgfrihed og fleksibilitet, der er nøgleordene i Telmores nyeste lancering, der gør det muligt, at have direkte adgang til sin personlige side på nettet via mobilen. Det betyder du godt kan beholde dit gamle telefonnummer du skal bare have et nyt simkort. Kortene er især populære hos turister der besøger Danmark, som kan ringe hjem og lokalt uden at skulle betale dyre roaming-afgifter. Hos, oister kan du også få et basisabonnement. Telenor har også netop besluttet, at selskabets to lavprisbrands, Bibob og CBB, bliver smeltet sammen til ét - CBB. Taletidskort er et produkt, hvor man køber et simkort med et telefonnummer, som man så kan købe yderligere taletid til efterfølgende - men uden at man er registreret som kunde.

på Cbb taletid tank op annonce light dk

Hvad synes du?

Bemærk: Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort